EKL Tiedote / KOULUUTTAA

UUTTA KOULUTUKSESTA

Maksuttomat tilaisuudet syksyllä 2018

  • Tieto- ja viestintätekniikan koulutusten infotilaisuus 10.10.
  • TSL-kurssitukien hakemisen verkkoseminaari 13.11.

EKL Koulutustoiminnan uusi logo on otettu käyttöön 4.6.2018.

 

 
 
 

 

Turvallisesti yli Digikuilun -infotilaisuus 10.10.

EKL ja TSL järjestävät yhteisen tieto- ja viestintätekniikan koulutusten infotilaisuuden 10.10. klo 13 - 15. Tilaisuus pidetään TSL -opintokeskuksessa Helsingissä (Siltasaarenkatu 18 - 20 A, Hakaniemi).

Tieto- ja viestintätekniikan koulutuksissa siirrytään vuoden 2019 alusta lähtien malliin, joka sisältää kursseja kaikille osaamisen tasoille: tietokonetta hyvin vähän tai ei ollenkaan käyttäneille (Aloitustaso), tietokoneen käytön jo aloittaneille (Jatkotaso) sekä tietokonetta jo enemmän käyttäneille (Konkaritaso). Kursseille osallistuvat voivat siis päättää millä tasolla ja minkä osaamistason hallitsevien kanssa haluaa yhdessä opiskella. Näillä kursseilla yhdessä tehdyn työn kautta oppiminen tehostuu eikä kenenkään tarvitse arastella omaa taitotasoaan.

Tilaisuudessa esitellään vuoden 2019 tieto- ja viestintätekniikan koulutukset. Mukana ovat myös EKL:n Verkosta virtaa -toiminta sekä digikuilun jo ylittänyt ATK-konkari. Tervetuloa rakentamaan Digisiltaa mahdollisuuksien maailmaan!

Ilmoittaudu tähän tilaisuuteen viimeistään 2.10. Ilmoittautumisen tarvitsemme kahvitarjoilun vuoksi.

 

 
 

 

 

TSL-kurssituen hakeminen -webinaari 13.11.

EKL ja TSL järjestävät yhteisen TSL-kurssituen hakemisen Webinaarin (verkkoseminaarin) 13.11. klo 13 - 14:30.

Webinaarin jälkeen tunnistat kurssin ja kerhon sekä ymmärrät paremmin niiden välisen eron kurssituen hakemisen kannalta. Lisäksi opit muodostamaan ja kirjoittamaan kurssin opinnollisen tavoitteen. Webinaarissa käydään myös läpi kurssin toteuttaminen osana kerhoa, miten kurssista muodostetaan kerho sekä annetaan yleisiä ohjeita ja vinkkejä TSL-kurssituen hakemiseen.

Webinaari on verkossa toteutettava seminaari. Siihen osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa vaan mukana olo on mahdollista verkon välityksellä mistä tahansa, myös omasta kodista. Webinaariin osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai älylaitteen sekä internetyhteyden. 13.11. webinaariin ilmoittautuneet saavat tarkat osallistumisohjeet viikko ennen seminaaria.

Ilmoittautumiset tähän tilaisuuteen viimeistään 31.10.

 

 
 

 

Ilmoittautumiset tämän uutiskirjeen tilaisuuksiin voit tehdä alla olevan EKL Koulutukset -painikkeen kautta.

Tervetuloa mukaan koulutuksiin!

 

 
 

EKL Koulutukset

 

 
 
 
 
 
 

 

 

EKL koulutustoiminta

jarkko.utriainen@elakkeensaajat.fi

(09) 6126 8434, 050 436 3449