Turun Eläkkeensaajat ry Muistojen Bulevardi 13.3.2021 klo 14,

Pentti Hietanen, Angelika Klas, Maria Ylipää sekä Jukka Nykäsen orkesteri

HURMAAVAT SOLISTIT YLLÄTTÄVÄT YLEISÖN HUIKEALLA KARISMALLAAN TARJOTEN MUSIIKILLISEN ILOTULITUKSEN.

Kevään kohokohta taitavien esiintyjien siivittämänä tuo ilon ja valon harmaan talven jälkeen ja vie kuulijansa musiikin ihanaan maailmaan.

Maria Ylipää

Suomen valovoimaisimpiin taiteilijoihin kuuluva näyttelijä-laulaja Maria Ylipää on musikaalien kruunaamaton kuningatar, mutta hänet tunnetaan myös erilaisten musiikkityylien loistavana tulkitsijana.

Pentti Hietanen

on poikkeuksellisen monipuolinen lahjakkuus, joka viihtyy, viihdyttää ja loistaa niin oopperassa, operetissa kuin rock-musiikissakin. Pentti on kuulunut jo kauan rakastettujen suomalaisartistien joukkoon.

Angelika Klas

tunnetaan yhtenä maamme karismaattisimmista ja valloittavimmista solisteista, jonka ohjelmisto käsittää niin ooppera-, operetti-, ja musikaalimusiikkia sekä ikivihreitä klassikkokappaleita.

Jukka Nykäsen

johtama 10-henkinen orkesteri on hioutunut yhteen kymmenen vuoden aikana ja jokainen orkesterin jäsen on on oman soittimensa virtuoosi ja arvostettu ammattilainen.

Konsertin monipuolinen ohjelmisto ja esiintyjien suvereeni osaaminen yhdistyvät mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi kansainvälisiä ja suomalaisia hittejä

Lippuja saatavissa nyt 45,00 €. Toimi nopeasti! Lipun hinta normaalisti 56,85 €

Ota yhteyttä nopeasti: Tuula puh: 040 8355 402 tai mattsson.tuula@gmail.com