Turun Eläkkeensaajat ry, vuodesta 1960

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ HYVÄSSÄ SEURASSA!

TURUN ELÄKKEENSAAJAT ry
Hyvän mielen yhdistys

 

Ystävä hyvä!

Oletko jo eläkeiässä tai lähestymässä sitä?   Monet meistä ovat!

Oletko ilman mielekästä harrastusta?   Monet meistä ovat!

Oletko yksinäinen?   Monet meistä ovat!

Oletko jo liittynyt Turun Eläkkeensaajat ry:n jäseneksi?   Monet meistä ovat!

 

Tässä olisi asiaa Sinulle. Ikääntymistä estävää taikajuomaa ei meillä ole sinulle tarjolla, mutta toimintaa, joka pitää mielen nuorena.

Ajan kulua ja toimintaa yllin kyllin, liikuntaa, kulttuuria, retkiä, ulkomaanmatkoja, mukavaa yhdessäoloa ― luetteloa voisi jatkaa lähes loputtomiin.

Yksin ei tarvitse olla, sillä erilaisia harrastekerhoja kin meillä on pitkälti toistakymmentä ja uusia perustetaan tarpeen mukaan, joten samanhenkistä seuraa löytyy varmasti. Olet lämpimästi tervetullut iloiseen joukkoomme, kynnys on matala. Odotamme sinua mukaan iloiseen joukkoomme ainakin tutustumaan!

Kokoonnumme jäsentilaisuuksiin, joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina, ja kolmantena torstaina, Taimi II Puutarhakatu 21. 20100 Turku ovet avautuvat 10:00 – 14:00. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Ilman sisäänpääsymaksua.

Jäsentilaisuuksissa aluksi nautimme kahvit, 2 € saat hyvät pullakahvit. Samalla voimme vapaasti seurustella keskenämme ja hoitaa muita asioita, vaikkapa matkan järjestäjien kanssa

Yleensä ohjelma alkaa n 11:00 eri alojen asiantuntijat, käyvät luennoimassa seniori-ikäisiä kiinnostavista asioista. Yhdistyksemme omat harrastekerhot esittävät ohjelmaa.  Arpajaisissa voit kokeilla Onnettaren suosiota ja Torstaisin ohjelman lopuksi pelataan bingoa.

Kaikille eläke asiasta kiinnostuneille ja yksinäisyyteen kyllästyneille, joten tule rohkeasti mukaan seuraamaan ohjelmaa ja tutustumaan yhdistyksemme toimintaan. Jäsentilaisuuksissa on saatavana Yhdistystämme koskevaa tietoutta, kotiin viemiseksi, voit myös halutessasi vaivattomasti liittyä yhdistyksemme jäseneksi, koska Jäsenasioiden hoitaja on aina paikalla.

Liittymisen voit suorittaa todella helposti myös näillä kotisivuilla. "Jäsenasiat" sivulla on lomake, jonka täyttämällä voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi mukavasti ja kätevästi.  

Elämään täyttä elämää hyvässä seurassa!

Ajankohtaista asiaa toiminnastamme myös Turun Sanomien maanantain lehdessä "Yhdistystoiminta" palstalla. Samoin löytyy kaikki tilaisuudet näiltä Kotisivuilta / Minne mennään osiosta.

Matka- ja retkitoiminta:

Yhdistyksemme matka- ja retkitoiminta on vilkasta. Muun Muassa laivaristeilyt sekä teatterimatkat ovat hyvin suosittuja. Myös matkat Viroon ja Ruotsiin ovat matka ohjelmassamme.

Laivaristeilyt: Söderman Anja 050 5119570 akristiina.soderman@hotmail.fi 

Ulkomaa​: 

 

Takaisin Etusivu