Turun Eläkkeensaajat ry

TURUN ELÄKKEENSAAJAT ry
Hyvän mielen yhdistys

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ HYVÄSSÄ SEURASSA!

 

Ystävä hyvä!

Oletko jo eläkeiässä tai lähestymässä sitä?   Monet meistä ovat!

Oletko ilman mielekästä harrastusta?   Monet meistä ovat!

Oletko yksinäinen?   Monet meistä ovat!

Oletko jo liittynyt Turun Eläkkeensaajat ry:n jäseneksi?   Monet meistä ovat!

Tässä olisi asiaa Sinulle. Ikääntymistä estävää taikajuomaa ei meillä ole sinulle tarjolla, mutta toimintaa, joka pitää mielen nuorena. On yllin kyllin Liikuntaa, kulttuuria, Retkiä, Ulkomaanmatkoja, Mukavaa yhdessäoloa luetteloa voisi jatkaa lähes loputtomiin.

Yksin ei tarvitse olla, sillä erilaisia harrastekerhoja kin meillä on pitkälti toistakymmentä ja uusia perustetaan tarpeen mukaan, joten samanhenkistä seuraa löytyy varmasti. Olet lämpimästi tervetullut iloiseen joukkoomme, kynnys on matala. Odotamme sinua mukaan iloiseen joukkoomme!

Kokoonnumme jäsentilaisuuksiin joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina ja kolmantena torstaina, ovet avautuvat 10:00 – 14:00. Kokoontumispaikkana on

Taimi II Puutarhakatu 21. 20100 Turku

Jäsentilaisuuksissa aluksi nautimme kahvit, 2 eurolla saat hyvät pullakahvit. Samalla voimme vapaasti seurustella keskenämme ja hoitaa muita asioita vaikka matkan järjestäjien kanssa

Yleensä ohjelma alkaa klo 11:30 Yhdistyksemme omat harrastekerhot esittävät ohjelmaa, myös eri alojen asiantuntijat käyvät luennoimassa, seniori-ikäisiä kiinnostavista asioista. Arpajaisissa voit kokeilla Onnettaren suosiota ja Torstaisin ohjelman lopuksi pelataan bingoa.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia tilaisuuksia, joihin ei ole sisäänpääsymaksua. Kaikille eläke asiasta kiinnostuneille ja yksinäisyyteen kyllästyneille, joten tule rohkeasti mukaan seuraamaan ohjelmaa ja tutustumaan yhdistyksemme toimintaan. Jäsentilaisuuksissa on saatavana Yhdistystämme koskevaa tietoutta, kotiin viemiseksi, voit myös halutessasi vaivattomasti liittyä yhdistyksemme jäseneksi, koska Jäsenasioiden hoitaja on aina paikalla.

Liittymisen voit suorittaa todella helposti myös näillä kotisivuilla. "Jäsenasiat" sivulla on lomake, jonka täyttämällä voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi mukavasti ja kätevästi.  Elämään täyttä elämää hyvässä seurassa!

Ajankohtaista asiaa toiminnastamme myös Turun Sanomien maanantain lehdessä "Yhdistystoiminta" palstalla. Samoin löytyy kaikki tilaisuudet näiltä Kotisivuilta / Minne mennään osiosta.

Matka- ja retkitoiminta:

Yhdistyksemme matka- ja retkitoiminta on vilkasta. Muun Muassa laivaristeilyt sekä teatterimatkat ovat hyvin suosittuja. Myös matkat Viroon ja Ruotsiin ovat matka ohjelmassamme.

Teatteri Ulkomaa​: Lehti Eila   0400 481 005   eila.lehti11@gmail.com

Laivaristeilyt: Söderman Anja  050 511 9570 akristiina.soderman@hotmail.fi  

 

Takaisin Etusivu