Turun Eläkkeensaajat ry

Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan (karanteenia vastaavat olosuhteet)

Kaikkien tulee noudattaa erityistä harkintaa ja varovaisuutta etenkin riskiryhmien kanssa asioidessa ja lähikontakteja riskiryhmien kanssa tulee välttää. Riskiryhmiin kuuluvat ikääntyneet ja perussairaat.

Tämän vuoksi Yhdistys on peruuttanut kaikki yhteiset tilaisuudet toukokuun loppuun asti

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan kotisivuilla!

Täältä löytyvät tapahtumat eri paikoissa.

Vuosikokoukset Kesätapahtumat, ohjaukset retkitapahtumiin, ym

Jäsentapamiset!

Arpajaiset Jäsentapaamisten yhteydessä:

Kaikki tahot jotka haluavat tukea Yhdistyksemme toimintaa, voivat lahjoittaa tavarapalkintoja, Jäsen tapaamisissa, tapahtuvissa Arpajaisissa! 

Tavaran tulee olla käyttötavaraa, ehjää ja käyttämätöntä, sellaista jonka itse haluaisit vastaan ottaa.  

ÄLYPUHELIMEN PERUSTEET (android) ikäihmisille

Ilmoittautuminen tekstiviestillä tai sähköpostilla (VIESTIIN: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero) Terhi Hellberg 040 558 6096 terhi.hellberg@gmail.com tai Juhani Pörtfors 044 5111202 juhani.portfors@wippies.fi

Haistellaan ja maistellaan älypuhelimen käyttöä ja opetellaan älypuhelimen sovelluksia. Innostutaan ja kiinnostutaan jatkamaan käyttöä ja perehtymistä.

Järjestetään Turun TSL:n opetustiloissa Itäinen Rantakatu 64, TURKU, opettajana Kai Åkerfelt

Ajankohta ja hinta: 3.6.2020 klo 9-12.15, sisältäen lyhyen tauon kahveineen omakustannushintaan. Kurssi on maksuton. Osallistujamäärä min 5 ja max 7 valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi on kaikille avoin ei pelkästään EKL:n jäsenille.